Rute Hembygdsförening – Allas röst har lika värde

Rute Hembygdsförening – Allas röst har lika värde

Ur Rute Hembygdsföreningens program:

Torsdag 3 februari 2011. Kl 19:00

Bosse Johansson, ledare för Adolf Fredriks Flickkör och Rute-bo, förklarar varför han anser att alla kan sjunga. Han kommer att avslöja hemligheten varför Adolf Fredriks Flickkör räknas till de främsta flickkörerna i världen. Bosse berättar varför han efter 38 år som musiklärare fortfarande tycker att det är meningsfullt och kul att vara musiklärare. Varför blir man friskare av att sjunga?. Varför blir körsångare mer sociala och trevligare än andra?.

Bosse har svaret på alla frågorna. Kom, lyssna och sjung i Rute Folkets Hus

Kaffe med bröd serveras. Deltagaravgift: 75:- kronor ink. kaffe med bröd. Anmäl ditt intresse före 2 februari till någon i styrelsen för Rute Hembygdsförening

Related Posts